H+E STUDIO 

ARCHITECTURE + STRUCTURAL ENGINEERING




Repurposing spaces and encouraging the adaptation of existing buildings is key to a low carbon future. This is not only good for the global environment but also stimulates our local communities.

Sustainable development was our focus when designing an adaptive co-working space in Forest Hill, South London.

Ethically sourced timber shutters open and close, allowing an office to transform into an arts space. Creating a lean, transformative design which extends the usable life of a disused industrial space.
Our competition entry, Shutter Stop: exploring flexible co-working and art gallery spaces for Anise Gallery.

Shutter Stop is an alternative construction system that incorporates panel and shutter principles to create a myriad of adaptable space combinations.